WONDERSALA
KONCERTI ANDREJSALĀ

Ready fest
Rīga | 24.08.2024

Jaunais pilsētas festivāls READY FEST šovasar skatītājiem prezentēs unikālu Latvijas un Krievijas popa, roka un repa skatuves pārstāvju apvienojumu. Jau paziņoti pirmie festivāla hedlaineri – leģendārā Lyapis Trubetskoy grupa ar savu unikālo draivu, slavenais reperis St1m, latviešu repa superzvaigzne Ozols un ievērojamais Berlīnes hiphopa skatuves pārstāvis DJ Mishkeen.
Jau pavisam drīz paziņosim par jaudīgiem un spilgtiem papildinājumiem savā festivālā!

Pasākuma mērķis ir ar mūzikas starpniecību cildināt kultūras daudzveidību, radot platformu gan jau iedibinātām žanra ikonām, gan uzlecošajām zvaigznēm. READY FEST ar savu nosaukumu simbolizē atvērtību jauniem muzikāliem apvāršņiem un aicina dažāda vecuma un dažādu stilu cienītājus pulcēties kopā, lai svinētu muzikālās gaumes dažādību Vondersalas lieliskajā vasaras brīvdabas norises vietā. Pievienojieties mums dzīvās mūzikas, gardu ēdienu un neaizmirstamu piedzīvojumu dienā READY FEST — kur mūzikai nav robežu. Sekojiet jaunumiem mūsu lapā! Drīzumā paziņosim par jauniem dalībniekiem.

NEPALAID GARĀM ŠO VIENREIZĒJO PASĀKUMU! IEGĀDĀJIES BIĻETES ŠEIT!

Koncerta sākums 20:00, Ieeja no plkst. 18:00

Gaidāmie notikumi

5 min. brauciena attālumā no Rīgas centra - Andrejsalā

TEJU PAŠĀ RĪGAS CENTRĀ

Pasākums norisināsies vienā no skaistāko skatu pasākumu vietā Rīgā - pie pašas Daugavas upes. Ja laika apstākļi būs labēlīgi - skaists saulriets ir garantēts.

VIENKĀRŠA NOKĻŪŠANA

Vienkārša nokļūšana ar taksi, sabiedrisko transportu vai pat e-skūteri. Tas nozīmē, ka Tev nebūs jātērē laiks sastrēgumos, lai nokļūtu un atgrieztos no pasākuma norises.

IZBAUDI VAKARU PĒC PASĀKUMA

Wondersala nodrošina plašas iespējas ar ēdināšanu un citām izklaides iespējām, kā piemēram, turpat esošais restorāns itāļu virtuves restorāns "Naples" un "First Club", kurā notiek trakākās ballītes.

Spread the love
[smartslider3 slider="2"]