WONDERSALA
KONCERTI ANDREJSALĀ

Holi Music Festival
Rīga | 08.06.24

Neaizmirstamas atmiņas veidosim divās skatuvēs:
Uz galvenās skatuves uzstāsies šī brīža aktuālākie Latvijas mūziķi. Mākslinieki uz galvenās skatuves būs Carnival Youth, Grēta, Patrisha, Prusax kā arī citi.
Savukārt uz elektroniskās mūzikas skatuves par nebeidzamiem deju ritmiem parūpēsies labākie Latvijas elektroniskās mūzikas DJ.
Šogad būsim parūpējušies par dažādām aktivitātēm visa vecuma apmeklētājiem un kur nu bez gardajiem ēdieniem un dzērieniem! Saldumu meklētāji nepaliks novārtā – cukurvate, burbuļteja, saldējums un citi gardumi garantēti!

NEPALAID GARĀM ŠO VIENREIZĒJO PASĀKUMU! IEGĀDĀJIES BIĻETES ŠEIT!

Iegādājies biļetes ar 25% atlaidi līdz 1. aprīlim.

Gaidāmie notikumi

5 min. brauciena attālumā no Rīgas centra - Andrejsalā

TEJU PAŠĀ RĪGAS CENTRĀ

Pasākums norisināsies vienā no skaistāko skatu pasākumu vietā Rīgā - pie pašas Daugavas upes. Ja laika apstākļi būs labēlīgi - skaists saulriets ir garantēts.

VIENKĀRŠA NOKĻŪŠANA

Vienkārša nokļūšana ar taksi, sabiedrisko transportu vai pat e-skūteri. Tas nozīmē, ka Tev nebūs jātērē laiks sastrēgumos, lai nokļūtu un atgrieztos no pasākuma norises.

IZBAUDI VAKARU PĒC PASĀKUMA

Wondersala nodrošina plašas iespējas ar ēdināšanu un citām izklaides iespējām, kā piemēram, turpat esošais restorāns itāļu virtuves restorāns "Naples" un "First Club", kurā notiek trakākās ballītes.

Spread the love
[smartslider3 slider="2"]