WONDERSALA
KONCERTI ANDREJSALĀ

Bi-2
Rīgā | 15.06.2024

Grupa «Bi-2» nākamgad dosies pasaules turnejā, lai reklamētu jauno albumu «Alleluja».

Tūres ietvaros grupa 2024.gada 15.jūnijā uzstāsies Rīgā, Wondersalā. No 16.novembra pirmās 1000 fanu biļetes pieejamas par īpašu cenu – 39EUR.
Koncertā skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan iepriekšējo gadu hīti «Moļitva», «Skoļzskije uļici», «Moja ļubovj», «Varvara», «Moi rok-n-roll», «Serebro», «Polkovņiku ņikto ne pišet» un citi skaņdarbi, kuriem parasti koncertos pievienojas klausītāju koris.
«Bi-2» jaunais albums «Alleluja», kas ir tūres nosaukuma pamatā, kļuva par tiltu starp divām pasaulēm — pandēmijas laikmetu un visas cilvēces pagrieziena punktu 2022.gadā. Tajā ir desmit dziesmas, kurās kopā ar bēdu sajūtu un bailēm no nezināmā nav iespējams nepārņemt mūziķu vēlmi palikt uzticīgiem saviem ideāliem. Mīlestība. Cieņa. Brīvība. Tas viss notur virs ūdens nemierīgajā pasaulē, kura atrodas uz katastrofas sliekšņa…
«Mēs dzīvosim ar jums, mēs nesalūzīsim» – tā skan rindiņa no albuma «Alleluja» albuma pēdējā skaņdarba ar nosaukumu «Ličnoje prostranstvo»un kura ir pilna mīlestības un gaišas cerības. «Padalieties tajās ar mums!» aicina mūziķi.

NEPALAID GARĀM ŠO VIENREIZĒJO PASĀKUMU! IEGĀDĀJIES BIĻETES ŠEIT!

Koncerta sākums 20:00, Ieeja no plkst. 18:00

Gaidāmie notikumi

5 min. brauciena attālumā no Rīgas centra - Andrejsalā

TEJU PAŠĀ RĪGAS CENTRĀ

Pasākums norisināsies vienā no skaistāko skatu pasākumu vietā Rīgā - pie pašas Daugavas upes. Ja laika apstākļi būs labēlīgi - skaists saulriets ir garantēts.

VIENKĀRŠA NOKĻŪŠANA

Vienkārša nokļūšana ar taksi, sabiedrisko transportu vai pat e-skūteri. Tas nozīmē, ka Tev nebūs jātērē laiks sastrēgumos, lai nokļūtu un atgrieztos no pasākuma norises.

IZBAUDI VAKARU PĒC PASĀKUMA

Wondersala nodrošina plašas iespējas ar ēdināšanu un citām izklaides iespējām, kā piemēram, turpat esošais restorāns itāļu virtuves restorāns "Naples" un "First Club", kurā notiek trakākās ballītes.

Spread the love
[smartslider3 slider="2"]